به گزارش میمتالز، محمدمهدی برادران در جریان سفر به اردبیل و در حاشیه افتتاح کارخانه تولید اسباببازی به خبرنگار بازار گفت: ۶۰ هزار واحد صنعتی در حوزه اختیارات و پیگیریهای ما است که با برقراری ارتباط و تعامل بیشتر سعی میکنیم مشکلات آنها را یکی پس از دیگری برطرف کنیم.
وی توجه به برندسازی و تبلیغات محصولات تولیدی و راهاندازی واحد طرح، تحقیق و فروش را یادآور شد و تصریح کرد: تولید اسباببازی برای کودکان فضای شاد همراه با خلاقیت و نوآوری را به وجود میآورد و ما در این حوزه نیازمند تولید عروسک و اسباببازی با نگاه ایرانی و الگوهای منطقهای هستیم.
معاون صنایع وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: کودکان ما باید به واسطه اسباببازی با پیشینه فرهنگ غنی ما آشنایی پیدا کرده و هویتی ایرانی پیدا کنند.
برادران با انتقاد از ورود اسباببازیهای خارجی به کشور و قاچاق این محصول افزود: سالانه بیش از ۵۵۰ میلیون دلار اسباببازی قاچاق به کشور انجام میشود که این خود بزرگترین صدمه و ضربه را به تولید داخلی وارد میکند.
وی ضرورت جلوگیری از واردات بیرویه اسباببازی را در کنار تقویت تولید داخلی یادآور شد و خاطرنشان کرد: ما سعی خواهیم کرد تا به تولیدکنندگان اطمینان بیشتری بدهیم تا با احساس مسئولیت در سنگر تولید حاضر شده و اجازه تحقیر آنها داده نشود.
برادران ظرفیت تولید توپهای ورزشی را پنج میلیون عدد توپ اعلام کرد و ادامه داد: این ظرفیت باید تا ۱۴ میلیون عدد افزایش پیدا کند تا هر دانشآموز ایرانی سالانه یک توپ مورد علاقه خود را تهیه و تأمین کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: در کنار فضاسازی برای صادرات محصولات ورزشی و تنوع اسباببازی تولیدی در داخل، در مجموعه افتتاح شده ماشینهای کنترلی و تنوع اسباببازی را به تعداد ۳۸۵ مورد شاهد هستیم که انتظار میرود با عنوان ساخت ایران این محصولات روانه بازار داخلی و خارجی شود.
برادران تعصب خاص مقام معظم رهبری را به نصب عنوان تولید ایرانی در محصولات عرضه شده یادآور شد و بیان کرد: سعی بر این است تا در سطح کشور صنایع خلاق و دانشبنیان مورد حمایت قرار گرفته و مواد اولیه مورد نیاز نیز تأمین شود.
وی در ادامه سخنان خود اظهار کرد: در کنار طراحی، قالببندی بسیار مهم است و با استفاده از ظرفیت جوانان به راحتی میتوان در این بخش موفق عمل کرد.
برادران رشد اشتغال را در بخش صنعت در یک سال اخیر سه درصد اعلام کرد و گفت: در حالی که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی هیچ شهرک صنعتی وجود نداشت هم اکنون در کشور ۸۰۰ شهرک صنعتی فعال است و تلاش بر توسعه زیرساختها در بخش صنعت است.
معاون صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت ضرورت راهاندازی باشگاه مشتریان را در مجموعه تولید اسباببازی و توپهای ورزشی یادآور شد و تصریح کرد: دپارتمان بازیهای رایانهای نیز باید به سرعت راهاندازی شود تا از ظرفیت نرمافزاری برای جذب جوانان و انجام بازیهای رایانهای سالم استفاده شود.
منبع: خبرگزاری بازار